Balul gospodarilor

Mâine, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” organizează „Balul Gospodarilor la Trașca”.

Participanţii la Balul gospodarilor de la Taşca sunt invitaţi să vină înveşmântaţi în straie populare.
Alături de dansatorii şi orchestra Ansamblului folcloric „Floricică de la munte”, la Bal va mai participa şi Ansamblul folcloric „Fluieraşii” din Taşca.

Anul trecut a fost un real succes cu proiectul cultural artistic al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, Balul gospodarilor, continuă şi anul acesta.
Mai exact, sâmbătă, 22 februarie 2020, începând cu ora 18:00, la Căminul cultural de la Taşca, va începe o seară specială pentru locuitorii din zonă, Balul gospodarilor comunei. Amfitrion va fi Ansamblul folcloric „Floricică de la munte”. Pe lângă muzică şi dans popular, organizatorii pregătesc şi întreceri care să facă seara cât mai antrenantă. Se vor căuta şi vor premiate cel mai frumos, vechi şi autentic costum popular, gospodina cu cele mai gustoase plăcinte gătite la cuptor, cea mai bună pereche de dansatori pe ritmuri ale muzicii folclorice, cea mai frumoasă ori inedită declaraţie de dragoste, cel mai autentic obiect de decor tradiţional, precum şi cel mai bun vin de casă.

Sursa: https://facebook.com/events/s/balul-gospodarilor-la-tasca/550150992514707/?ti=as

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *