Cei mai tari DJ din lume te așteaptă la NEVERSEA 2020

Ediția a IV-a a festivalului de muzică de pe plajele românești, Neversea va avea loc anul acesta în perioada 2-5 iulie, în apropierea plajei Modern din municipiul Constanța. Organizatorii au anunțat miercuri, 29 ianuarie care sunt invitații ediției din 2020.

Așadar, cei care vor cânta pe scena Neversea în a doua lună de vară sunt grupul Black Eyed Peas, frații Dimitri Vegas&Like Mike, Passenger, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Tyga, Tujamo, Parov Stelar, Jamie Jonas, Nina Kraviz, Dub FX, Paul Kalkbrenner, Raresh Borgore, Netsky.

„Anul 2020 marchează o premieră de festival în România și în Europa: rapperul american Tyga, la Neversea”, au comunicat organizatorii în legătură cu artistul premiat cu Grammy.

Biletele au fost puse în vânzare, iar prețurile acestora pornesc de la 59 până la 210 euro, în funcție de tipul abonamentului dorit ori de numărul de zile petrecute la festival.

Dimitri Vegas&Like Mike reprezintă un duo de origine belgiană, realizator de muzică electro house și EDM. Dimitri și Michael Thivaios sunt frați, iar în 2016 cei doi s-au clasat pe locul secund în DJ Mag Top 100 DJs.

Tyga este un cunoscut rapper și compozitor american, care s-a bucurat de un succes imens odată cu lansarea pieselor „Taste”, „Mamacita” și „Ayy Macarena”.

Passenger – Michael David Rosenberg, pe numele său real – este cântăreț și compozitor britanic de muzică folk-rock. Celebra lui piesă, „Let her go” s-a clasat pe prima poziție în topurile din 16 țări.

Nicky Romero este un cunoscut DJ de origine olandeză, care a avut și are în continuare la activ colaborări cu artiști de calibru, precum David Guetta, Avicii, Calvin Harris și alții.

Timmy Trumpet este cunoscut drept DJ, compozitor și instrumentalist live de origine australiană. Muzica lui este considerată dintre cele mai explozive, iar în prezent el este pe locul 13 în DJ Mag Top 100.

Tujamo este un producător german de muzică electro house, iar pintre piesele sale se numără „Drop That Low”, „Booty Bounce”, „Shake It” etc.

Parov Stelar, va urca și el pe scena Neversea și este compozitor, DJ și producător austriac de muzică jazz, house, electro și pop, iar piesele sale reprezintă imixtiuni ale acestor genuri.

Nina Kraviz este DJ, cântăreață și producătoare de origine rusă. Muzica ei se bazează pe stilurile techno, tech house și minimal.

Ediția a III-a a festivalului Neversea a avut loc între 4-7 iulie 2019, iar momentele de distracție de la malul mării au fost create de artiști precum Mahmut Orhan, INNA, Alex Parker, Sean Paul, The Motans, Afrojack și alții.

Sursa: www.infomoldova.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *