Târgul de Crăciun deschis pentru vaccinați și nevaccinați

Târgul de Crăciun din acest an se desfășoară în perioada 17 decembrie – 2 ianaurie pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț.

Intrarea va fi liberă pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor, transmite Ionel Arsene

Evenimentul care s-a dovedit a fi cel mai așteptat de peste an se deschide la Curtea Domnească din Piatra-Neamț peste numai trei zile, urmând a funcționa în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie 2022. Intrarea va fi liberă atât pentru cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați, deoarece de Sărbătoarea Nașterii Domnului bucuria este a tuturor.
Consiliul Județean Neamț, în parteneriat cu Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, administrația locală și Camera de Comerț și Industrie Neamț, organizează un eveniment pentru toți nemțenii și pentru cei care aleg să petreacă frumoasele sărbători în zona noastră.
Muzica de fundal specifică acestei perioade, programele artistice susținute de către artiști locali, patinoarul, mâncarea tradițională, vinul fiert, ceaiurile cu scorțișoară și alte arome, toate vor crea zile și seri de neuitat, în minunata lume a Târgului de Crăciun la Neamț.
Vă așteptăm să trăiți magia sărbătorilor de iarnă printre mii de luminițe, brad împodobit, atmosferă de neuitat! Să vină Crăciunul! În județul Neamț pregătirile sunt gata!, transmite Ionel Arsene pe facebook.

În scurt timp, pregătirile pentru Târgul de Crăciun se finalizează și Platoul Curții Domnești va arăta ca-n povești.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *