Valea celor 12! Tărâm rupt din poveste

Cazare in 5 casute , fiecare cu specificul ei. Spatii de cazare 12 locuri. Micul dejun este inclus, si la cerere si cina.

°°°°°°°

Dacă dorești să simți spiritul poveștilor, să-ți reamintești ce simțeai când citeai un basm, să te recreezi și să îți dai un refresh?Valea celor 12 te invită în magicul ținut.

‘’Vantul batea prin padurea de brazi,mirosul florilor de camp se ridica in si plutea prin aer, ciute si cerbi deopotriva se indreptau spre lacul ce se itea la marginea padurii,dealuri de un verde crud se zareau printre crengi,iar mai jos la poalele dealurilor se vedeau hornurile fumegand din vetrele caselor. Trecand de lacul albastru in care se oglindea razele soarelui ,facandu-l sa arate ca de cristal, intrai intr-un satuc cu case mici care abia se ițeau din iarba deasa, cu pamanturi arate pline de roade,cu copiii veseli care fugeau in picoarele goale dupa florile de papadie, cu femei in straie de sarbatoare si vorbind tare creând un zumzet in toata valea,cu vita de vie care inmiresmau tot satucul.’’

Sursa: https://m.facebook.com/notes/valea-celor-doisprezece/valea-celor-doisprezece/2476413982590384/

De mâine programul a fi :

Luni: 09:00-16:00

Joi: 12:00-14:00

Fb: https://m.facebook.com/ValeaCelorDoisprezece/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *