Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Piatra-Neamț

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria Municipiului Piatra Neamț, organiează împreună cu mai multe instituții, asociații și cluburi din oraș, mai multe activități în Piața Ștefan cel Mare.

? Marcăm 1 iunie la Piatra-Neamț printr-un eveniment organizat de Primăria Municipiului Piatra-Neamț împreună cu mai multe instituții, asociații și cluburi din oraș. Activitățile se vor desfășura pe tot parcursul zilei, începând cu ora 10:00, în Piața Ștefan cel Mare (zona Parcului Central).
? În intervalul orar 10:00-12:00 echipaje de la ISU Neamţ, IPJ Neamț și Jandarmeria Neamt vor face exerciții demonstrative și își vor prezenta autospecialele și tehnica din dotare. După prânz, copiii vor putea participa la activitățile sportive organizate de DJST NEAMT. Tot în intervalul orar 12:00-15:00, Palatul Copiilor va organiza ateliere de pictură, de creație hand-made, ecologie, orientare turistică, dar și momente artistice de teatru și dans.
? În intervalul orar 15:00-16:30 Clubul Sportiv Rays Dance va face demonstrații de dans, iar la finalul programului dedicat Zilei Copilului, cei mici sunt așteptați să se întâlnească cu super eroii din desenele animate și să participe la discoteca pentru copii. Activitățile se vor încheia în jurul orei 19:30.
ℹ Pentru buna desfășurare a evenimentului, circulația rutieră în Piața Ștefan cel Mare va fi oprită din seara zilei de 31 mai.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com