Primăria Piatra-Neamț a primit premiul Smart Mobility în cadrul Galei Smart City Industry Awards

Primăria Piatra-Neamț a primit premiul Smart Mobility în cadrul Galei Smart City Industry Awards pentru proiectul Implementare sistem management inteligent al traficului în Municipiul Piatra-Neamț.

Premiul a fost acordat la categoria Campionii Industriei Smart City. Gala Smart City Industry Awards este cel mai important eveniment al Industriei Smart City din România, ajuns la a VI-a ediție și organizat de Asociația Română pentru Smart City.

?️„Acest premiu este o recunoaștere a eforturilor noastre de a ne alinia la cele mai înalte tehnologii și de a construi o administrație digitalizată, în acord cu nevoile și așteptările cetățenilor. Este onorant faptul că ne numărăm printre campionii industriei Smart City și că orașul Piatra-Neamț s-a remarcat între cei peste 400 de decidenți ai industriei reuniți în cadrul galei.” a declarat primarul Andrei Carabelea
?Gala s-a desfășurat pe 31 martie la Palatul Parlamentului, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Apărării Naționale și Sub Patronajul Academic al Universității Politehnica București. Primăria Piatra-Neamț a fost reprezentată la eveniment de city managerul Vlad Moscalu.
?️„Orașele noastre sunt din ce în ce mai aglomerate, iar traficul la orele de vârf ne răpește ore prețioase din viața noastră. Unica șansă pentru a optimiza deplasarea cetățenilor este de a implementa proiecte de gestionare inteligentă a traficului. ” a declarat Vlad Moscalu, city managerul municipiului Piatra-Neamț.
?La Piatra-Neamț sunt în implementare în prezent și alte proiecte care au ca scop îmbunătățirea condițiilor de trafic. Între acestea se numără proiectele de modernizare și reconfigurare a coridoarelor de mobilitate și proiectul de modernizare a stațiilor de așteptare pentru transport public, prin care se construiesc la Piatra-Neamț 80 de stații inteligente pentru transport public.
Foto: Primaria Piatra Neamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com