Actualizare. Ce a lăsat în urmă furtuna de astăzi?

Ce a lăsat în urmă furtuna de astăzi?

  • ora 10 – Ca urmare a codului portocaliu sub care s-a aflat județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Agapia, Războieni, Valea Albă, Chirițeni, Vânători, Mărgineni, Hoisești sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 3051 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.
  • ora 12 – Ca urmare a codului portocaliu sub care s-a aflat județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Agapia și Vânători sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 176 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.
  • ora 14 – Ca urmare a codului portocaliu sub care s-a aflat județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitățile Agapia este afectată din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 169 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.
  • ora 14:24 – toți consumatorii sunt alimentați cu energie electrică
  • ora 18:00 – Ca urmare a codului portocaliu sub care se află județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitatea Poiana Largului este afectată din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 89 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.
  • ora 18:19 – toți consumatorii sunt alimentați cu energie electrică

Sursa: ISU Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *