Bărbat din Neamț arestat pentru tâlhărie

Investigațiile efectuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au condus la depistarea unui bărbat de 31 de ani, din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă.

Joi, 11 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Bahna, pe numele căruia Judecătoria Roman a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Întrucât cel în cauză nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă.

Mai exact, la data de 6 mai a.c., în timp ce acesta se afla pe o stradă din Roman, prin constrângere fizică şi exercitarea de acte de violenţă, ar fi smuls de la persoana vătămată 100 de lei.

Bărbatul a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *