Trei jandarmi de la Bicaz sunt infectați cu COVID-19

Conform unui comunicat trimis de Compartimentul de Informare,  al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, 3 jandarmi din cadrul subunității de la Bicaz sunt infectați cu COVID-19.

În perioada 21 – 25 august, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț au fost înregistrate 3 cazuri noi de infectare cu COVID-19.

Cei trei colegi au prezentat simptome specifice COVID-19 în perioada menționată, rezultatele testelor fiind pozitive, iar în prezent se află înternați în spital. Aceștia sunt încadrați la Detașamentul 3 Jandarmi Bicaz și execută misiuni de pază și protecție instituțională la obiectivele aflate în competență. Urmare a anchetei epidemiologice a rezultat faptul că în rândul jandarmilor nu au fost identificați contacți direcți și nu a fost impusă măsura autoizolării.

Pe lângă măsurile dispuse zilnic pentru protecția personalului, în referire la echiparea jandarmilor care intră în serviciu cu mască de protecție, mănuși și posibilitatea utilizării substanțelor dezinfectante precum și portul mijloacelor de protecție în mod corespunzător au fost dispuse măsuri de igienizare și dezinfectare periodică a spațiilor de lucru precum și a autospecialelor din dotare în vederea limitării răspândirii virusului.

Le dorim însănătoșire grabnică!

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *