Mii de locuitori din Piatra Neamț vor rămâne în scurt timp fără apă

Pentru realizarea unei lucrări de cuplare la reţeaua de distribuţie a apei potabile, lucrare ce va fi executată de către o firmă terţă, Compania Judeteană APA SERV SA anunţă că va fi întreruptă furnizarea apei potabile joi 27.08.2020 în Municipiul Piatra Neamţ și în comuna Bodești

Piatra Neamț

În intervalul 10:00 – 16:00 , vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Bălţăteşti, Nada Florilor, Apusului, Prunului, Păstrăvului, Cetatea Neamţului, Gârcina, fdt. Gârcinei, Haţaşului, Siliştei, Zambilelor, Tisei, 1 Decembrie 1918 (de la Şcolile Normale până la Centrul Social Pietricica).

În intervalul 08:00 – 10:00 , vor fi afectaţi utilizatorii din Zona Industrială, respectiv străzile: Păun Pincio, Spicului, Dumbravei.

Bodești

În intervalul 08:00 – 12:00, vor fi afectaţi utilizatorii din sat Bodeştii de Jos, străzile: Precista, Pârâului, Frumuşica.

Pentru informații suplimentare beneficiarii, pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *