Cea mai mare campanie de reîmpădurite din România

Cea mai mare campanie de împădurire din România a fost anunțată pe pagina oficială de Facebook a lui Costel Alexe, ministrul mediului.

Etapa de toamnă a celei mai mari campanii de împădurire din România, „O Pădure Cât O Țară„, este pregătită atent de specialiștii silvici.

Imagini cu puieții de stejar din Pepiniera Silvică Cozieni din cadrul Direcției Silvice Ilfov, puieți 🌱🌱 🌱 care vor fi plantați de Romsilva în campania de împăduriri din această toamnă.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva produce anual în cele 7 pepiniere centrale și 580 de pepiniere silvice ale ocoalelor silvice circa 46 de milioane de puieți forestieri, din 60 de specii, și peste 1,2 milioane de puieți ornamentali, din peste 250 de specii.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat în ultimii șapte ani 111.554 hectare fond forestier de stat, plantând în această perioadă peste 200 milioane de puieți forestieri.

Harta interactivă și detaliată a tuturor șantierelor de împăduriri din pădurile de stat administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva poate fi consultată pe https://bit.ly/3cyWeIs

 

#OPădureCâtOȚară #FaptePentruMediu

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *