Președintele PNL Mugur Cozmanciuc : Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz!!!

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, transmite că fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz.

Aducem gazul românesc în casele oamenilor. Fiecare gospodărie din Neamț va avea conectare la rețeaua de gaz!!!, a transmis Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Costel Alexe, Directorul General al SNTGN TRANSGAZ Ion Sterian și secretarul de stat la SGG Rusu Petrică Lucian s-au aflat vineri în vizită în județul Neamț, în comuna Gherăești, unde se construiește stația de Comprimare gaze naturale de la Gherăești și Depozitul de material tubular, ca parte a proiectului ”Dezvoltări ale SNT în zona de Nord-Est a României în scopul îmbunătățirii aprovizionării cu gaze naturale a zonei precum și a asigurării capacităților de transport spre/dinspre Republica Moldova”, construcție fir liniar DN 700, tronson Onești-Gherăești.

Cu domnul director Sterian am avut discuții încă din 2015 cu privire la această investiție din județul Neamț, în comuna Gherăești. Și pentru asta vreau să îi mulțumesc. a transmis Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț.

Ministrul Costel Alexe a avut o contribuție majoră în ceea ce privește avizarea, susținerea și promovarea acestui proiect la nivelul guvernului și nu doar atât. Se implică pentru ca toate localitățile din județul Neamț să aibă gaz, fiecare cetățean să beneficieze de gaz.

Secretarul de stat Lucian Petrică Rusu are în coordonare zona de Energie și a venit să arate că județul Neamț este important din punct de vedere energetic pentru Guvernul Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *