Cod galben, vremea se schimbă.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 27 decembrie, ora 22 – 29 decembrie, ora 20
Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ, viscol
✳️✳️✳️

          În Carpații Meridionali și de Curbură, iar din dimineața zilei de sâmbătă (28 decembrie) și în cea mai mare parte a Moldovei va ninge, temporar însemnat cantitativ, astfel că se va depune strat de zăpadă, local consistent.
           Vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50…55 km/h, iar la munte, în special pe creste, vor fi rafale de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada. – conform ANM

 

Foto: Meteo-România

Avertizarea îi vizează și pe șoferi. Condusul prudent, fără alcool la volan și respectarea vitezei oferă șansă reală la viață atât șoferilor cât și pietonilor.

Sărbătorile se cinstesc în familie, cu veselie și voie buna. Să menținem atmosfera și sa ne gândim de 100000 de ori înainte de-a accelera sau de-a urca beat sau amețit la volan.

Foto: radio-resita

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *