Furt de materiale metalice

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au documentat activitatea infracțională unor tineri din Vânători-Neamț, bănuiți de furt calificat.

Pe 8 aprilie, un tânăr de 27 de ani, a luat inițiativa de-a informa autoritățile cu privire la un furt în plină desfășurare la o societate economică din Vânători-Neamț. A reclamat faptul că persoane necunoscute au intrat în spațiul societății, sustrăgând mai multe materiale metalice. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tîrgu-Neamț au răspuns imediat apelului reușind astfel prinderea persoanelor reclamate.

Activitățile de documentare și investigare efectuate de polițiști au condus la identificarea cu operativitate a doi tineri de 26, respectiv 27 de ani, de ani, din Vânători-Neamț, bănuiți de comiterea faptei.

Persoanele în cauză a fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În baza dovezilor , tinerii au fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *