În trafic beat și fără permis

Un tânăr de 28 de ani din comuna Borlești a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești, pentru 24 de ore, deoarece a fost depistat în trafic fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Pe 7 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în trafic un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Borlești.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 1,20 mg/ alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei

În urma verificărilor efectuate de polițiști au observat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe baza dovezilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, tânărul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

În cursul acestei zile, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *