Incredibil! O femeie din Iași a plătit 50 de mii de lei pentru teste PCR, pentru a-și vizita mama la spital

O femeie din Iași a fost nevoită să-și facă în fiecare zi câte un test PCR, pentru a-și vizita mama, care era internată într-un spital din acest oraș. Este vorba despre câteva zeci de teste plătite din propriul buzunar. Mai exact, femeia a plătit aproximativ 50 mii de lei pentru aceste teste PCR

Cornelia Bejan este profesoară la o universitate din Iași și a fost nevoită să plătească zilnic sau uneori la două zile între 220-250 de lei pentru a realiza un test PCR. Mama acesteia era internată într-un spital privat din Iași și avea nevoie de îngrijiri. În cele din urmă, mama femeii a decedat în acel spital, conform spuselor doamnei din cauza malpraxisului.

Femeia acuză asistenta medicală care era însărcinată cu oxigenarea pacientei de malpraxis, mai exact aceasta susține că asistenta a uitat să îi pună oxigen pacientei și a murit în chinuri, sufocată.

Mama a stat timp de 2 ani în acel spital privat. A decedat în aprilie 2021. Am făcut calculul și cel mai ieftin test pe care l-am făcut a fost de 220 lei deci am cheltuit per total 50 de mii de lei doar testele.

Mai dădeam și 180 de lei pe zi internarea mamei și la care se mai adăugau și analizele mamei sau anumite consultații. Presiunea financiară la care am fost supusă a fost enormă. DSP-ul a spus spitalului că este un abuz să îmi ceară zilnic un test negativ, șefa secției de paliații a decis că numai în aceste condiții îmi pot vizita și hrăni mama.

Nu încerc să îmi recuperez banii, sunt extrem de îndurerată de pierderea mamei. Asistenta a uitat să îi pună oxigen mamei și a murit în chinuri, sufocată. Durerea mea a fost imensă și nu mă mai interesează să recuperez nimic din acei bani” a povestit femeia din Iași, în exclusivitate la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *