Incendiu în Neamț. Victima a fost transportată la Iași cu elicopterul SMURD

În această dimineață, în jurulorei 10:16, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Grințieș.

La locul solicitării s-au deplasat voluntari din cadrul SVSU Grințieș și pompierii militari de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case,  cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești din vecinătate.

Conform ISU Neamț, proprietara locuinței, în vârstă de 82 de ani, a fost scoasă din locuința cuprinsă de flăcări de către cetățeni. Aceasta a suferit arsuri. Echipajul SMURD a acordat victimei primul ajutor calificat, după care aceasta a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la spital.

Spitalul Orășenesc Târgu Neamț a solicßitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima la un spital din județul Iași.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *