Mugur Cozmanciuc, deputat PNL Neamț: Susținerea mediului de afaceri este prioritară pentru Guvernul condus de prim – ministrul Florin Cîțu și pentru PNL!

Mugur Cozmanciuc, deputat PNL Neamț, declară că susținerea mediului de afaceri este prioritară pentru Guvernul condus de prim – ministrul Florin Cîțu dar și pentru PNL.

• În primele două luni de la trecerea la a doua fază a programului IMM INVEST, IMM-urile participante au beneficiat de un număr de 6.290 de credite, aferente valorii totale de finanțare de 5,2 miliarde lei. (30 iunie)
• Valoarea garanțiilor acordate până în prezent însumează 4,3 miliarde lei și reprezintă 37% din totalul plafonului alocat pentru anul 2021.
• Programul IMM Invest a deblocat ramuri intregi ale economiei, a menținut în viață IMM-uri aflate în dificultate din cauza crizei. Garanțiile acordate prin Programul IMM Invest România sunt deja acoperite prin taxele si impozitele plătite de aceste companii, prin faptul că și-au continuat activitatea și au contribuit cu 13 miliarde de lei la buget.

Mugur Cozmanciuc – PNL Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *