Accesul în Ștrandul Tineretului pe puntea pietonală a fost ÎNCHIS

Conform unui comunicat al primăriei Piatra Neamț, începând cu data de 29 iunie, puntea pietonală care asigură accesul în Ștrandul Municipal va fi închisă.

ℹ În acest sens a fost emisă Dispoziția primarului nr. 1823 din 28.07.2022.
⚠️ Întrucât de la începutul sezonului traficul pe această punte s-a mărit considerabil, au crescut riscurile de deteriorare a elementelor de rezistență ce urmează să fie consolidate, motiv pentru care, pentru a nu pune în pericol siguranța celor care aleg să traverseze puntea, suntem nevoiți să luăm această măsură. Procedura de achiziție a lucrărilor de reparații capitale, care presupun înlocuirea tuturor elementelor de siguranță, respectiv cabluri de susținere a punții și a elementelor de susținere a grinzilor a fost reluată, iar până la finalizarea lucrărilor accesul pietonilor pe aceasta va fi interzis.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com