O parte din personalul Cabanei Dochia a fost depistat pozitiv cu Covid19

Anunț din partea personalului de la Cabana Dochia, Masivul Ceahlău, Neamț.

„Dragii noștri, legat de știrile apărute recent în spațiul public, ținem să vă facem urmatoarele precizări:

1. În ciuda eforturilor făcute, o parte din personalul cabanei a fost depistat pozitiv cu Covid19, în cadrul testării întregii echipe. Atât ei cât și cei cu rezultate negative respectă protocolul în vigoare și sunt fie sub supraveghere medicală, fie în izolare. Gândurile voastre bune îi vor ajuta cu siguranță să depășească această perioadă și să aștepte cu nerabdare revenirea.

2. Întreaga cabana și spațiile conexe au fost dezinfectate cu solutii biocide și lămpi UV, astfel încât la acest moment, vă putem asigura că activitatea continuă în condiții de siguranță și cu sprijinul unei noi echipe.

3. Pentru toți cei care ați fost cazați în ultimele zile la cabană și aveți motive de îngrijorare, vă stăm la dispoziție cu informații la telefon 0730.603.801 sau în scris la rezervari@cabana-dochia.ro.

4. Situația pe care o traversăm ar trebui să ne ajute să înțelegem , că siguranța noastră a tuturor trebuie să fie un efort comun, și pe lângă măsurile luate de noi este absolut necesar ca și voi, cei care ne călcați pragul, să urmați recomandările.“

Sursa: Cabana Dochia, Masivul Ceahlău

❗Purtați mască.

❗Păstrați distanță.

❗Spălați-vă pe mâini.

Foto: Jackson Health System

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *