Ora Pământului. Conștientizează nevoia de a nu risipi inutil resursele planetei!

Primarul  Municipiului Piatra Neamț, Andrei Carabelea, anunță printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, organizarea evenimentului „Ora Pământului” prin intermediul Asociației Sens Civic.

Un moment drag sufletului meu. Chiar dacă actualele vremuri nu mai permit evenimente similare cu cele din anii trecuți, pe care sigur le-ați remarcat, momentul nu va rămâne nemarcat. Sunt onorat să pot duce mai departe proiectul în calitate de primar al municipiului.

Facebook – Andrei Carabelea

 Prin urmare, astăzi,  27 martie 2021, în intervalul orar 20.30-21.30 se va opri iluminatul pe platoul Curții Domnești. Mii de orașe din sute de țări se alătură anual acestei inițiative, în ultima sâmbătă a lunii martie.

Este un gest simbolic cu scopul de a conștientiza nevoia de a nu risipi inutil resursele planetei pentru a le lăsa și celor care vin în urma noastră dreptul de a le folosi. Vă invit să stingeți pentru o oră lumina și să decupați echipamentele electrice neesențiale. E un gest mărunt dar care înseamnă o gură de oxigen pentru întreaga planetă.

Evenimentul global #EarthHour are ca scop conștientizarea populației cu privire la impactul negativ al consumului exagerat de energie electrică asupra mediului înconjurător.

💡Stinge și tu lumina pe 27 martie, începând cu ora 20.30!

Protejarea mediului înconjurător înseamnă grijă pentru viitor! – Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *