Mara Calista, deputat PNL: Astăzi am participat la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România şi promovarea egalităţii de gen ca angajament naţional”

Astăzi am participat la Conferința internațională „Femeile parlamentare din România şi promovarea egalităţii de gen ca angajament naţional”, care a fost organizată de colega mea, preşedinta interimară a Senatului, Alina Gorghiu.
La eveniment au participat președintele României, Klaus Iohannis, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, precum și alte personalități de renume.
Mă bucur că președintele României susține și încurajează participarea și creșterea numărului femeilor în procesele importante de decizie cu privire la viitor.
👩‍💻👩‍💼🕵️‍♀️👩‍🏫💇‍♀️👩‍⚕️👩‍🔬👩‍🦽Da, vocea noastră, a femeilor, trebuie să fie auzită cât mai des, să fie unitară și articulată. Avem capacitatea de a decide și de a oferi cele mai bune soluții pentru viitorul copiilor noștri, dar și al țării.
Am susținut și voi susține și pe viitor implicarea doamnelor în politică și în toate domeniile, pentru că putem și am dovedit clar, de-a lungul timpului, că implicarea femeilor în creionarea de politici publice pentru femei este esențială!

Mara Calista Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com