Preaslăvitul PSD și conducerea APASERV S.A.

In urma problemelor majore cu furnizarea apei potabile in Municipiul Roman, a diverselor luări de poziții in spațiul public a președintelui USR Roman Radu Samson, a primarului municipiului Roman Lucian Micu, a prefectului județului Neamț George Lazăr, a președintelui Consiliului Județean Ionel Arsene la o simplă cautare pe google am identificat conducerea companiei APASERV S.A și apartenența politică a acestora.

Vlad Angheluță – Director APASERV S.A

-membru PSD, fost prefect PSD, candidat in 2016 la Camera Deputaților din partea PSD, fost administrator public al județului Neamț.

Consiliul de Administrație APASERV S.A

– Dominte Mihai – cumnatul lui Ionel ARSENE (președintele PSD Neamț);

– Lăpușneanu Ioan  – pensionar a terminat liceul la 25 ani si studiile universitare la 60 ani;

– Stanciu Gheorghe – fost consilier personal a lui Ionel ARSENE;

– Monda Ana – membru PSD, fost viceprimar PDL, director interimar DRUPO;

– Năstase-Onu Iuliana – membru PSD, candidat la consiliul local Roman din partea PSD;

– Grădinaru Viorel – pensionar fost polițist.

Competența profesională in domeniu a fiecaruia dintre cei enumerați mai sus se poate vedea in CV-urile de pe pagina oficială a companiei APASERV S.A la următorul link : https://www.apaserv.eu/index.php?page=ca

Referitor la bunele intenții a celor ce conduc compania, de profesionalismul lor și la felul cum decurg lucrurile la cei care sunt responsabili de furnizarea apei potabile in județul Neamț a scris astăzi 10.01.2020 pe facebook  Jurnal Neamț

“ Un pensionar ce a terminat liceul seral la 25 de ani si facultatea la aproape 60 (!) este desemnat sa organizeze concursul pentru ocuparea postului de director ApaServ Neamt.

Concursul, de fapt simularea concursului pentru ocuparea functiei de director ApaServ Neamt, arata prin responsabilul cu Planul de selectie al candidatilor cat de ridicola a ajuns aceasta entitate PUBLICA, cat de neprofesionista si cat de subjugata politic.
Deși pare INCREDIBIL, Ioan Lapusneanu, cel numit sa se ocupe de acest concurs este un pensionar, contramodel pentru orice tanar de succes sau orice copilas ce isi doreste sa invete sau sa se specializeze in varii domenii.
Muncitorul, responsabilul cu propaganga PCR devenit ulterior magazioner, a facut la senescenta o facultate privata (2008 – 2011) si, culmea (!) a absolvit un un curs postuniversitar inainte de terminarea studiilor universitare, respectiv in 2009 (vezi https://www.apaserv.eu/uploads/ru/cv/CV-Lapusneanu.pdf ).
Acest tataie, pliat bine pe noua propunere de lege a pensiilor, ar trebui sa-si vada de batranetile sale, sa mai citeasca din cand in cand rapoartele facute in tinerete si sa lase specialistii inscrisi pentru a conduce o companie specializata sa-si sustina CORECT sansa si cunostintele….Sau sa mai faca ceva studii postuniversitare, ca acum e absolvent de studii superioare si sunt mai credibile intr-un CV, chiar si asa rudimentar cum il are. Cat despre celelalte doua doamne desemnate sa participe si ele la organizarea concursului, una jurist la Asociatia Crai Nou 2002 (asociatie ce sprijina copiii cu autism), iar cealalta fosta directoare a Centrului de Cultura Carmen Saeculare…..nici nu mai incap comentarii.”

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

2 comentarii la „Preaslăvitul PSD și conducerea APASERV S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *