Realizari PNL – Promisiuni PSD – spitalul regional

Poate mulți au uitat sau poate și-au pierdut speranța în realizarea unor proiecte promise cândva.  Vă reamintim ca prin 2016, PSD, promitea 8 spitale până  în 2020.

A ajuns și momentul mult așteptat, am sărbatorit cu toții trecerea în 2020, dar….. Proiectele nu se realizează singure.

Orașele propuse pentru acest proiect sunt: Iași, Galați, Constanța, Brașov, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu Mureș.

Astăzi, Florin Adrian Hopșa, consilier județean PNL, ne reamintește că PSD nu a făcut nimic în privința spitalului regional ci doar au promis :

Președintele PSD Ionel Arsene încearcă să se cațere pe realizarea Guvernului PNL cu spitalul regional de la Iași. Ne spune că ar trebui să le mulțumim celor de la PSD pentru asta. Aș vrea să îi reamintesc că PSD a promis în 2016 că va face 8 spitale regionale până în 2020! Deci, spitalul regional de la Iași trebuia să fie gata! Nu, nu trebuie să le mulțumim celor de la PSD! Iar românii știu asta. Pentru că i-au sancționat pe social democrați prin votul lor! Și da, Guvernul PNL se ține de treabă și de promisiuni.

În data de 30 decembrie Victor Costache, ministrul Sănătății, și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, au semnat la sediul Guvernului României, contractul de finanțare pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași.

Astfel, se asigură finanțarea primei faze de dezvoltare a proiectului prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Valoarea totală este de 500 de milioane de Euro, suma urmând a acoperi toate cheltuielile aferente proiectării, construcției, dotării și operaționalizării Spitalului Regional de Urgență Iași.

 

#RomâniiTrebuieSăȘtie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *