Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase revine la program normal

În contextul declarării stării de alertă, începând cu data de 21 mai a.c., activitatea de relații cu publicul specifică Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț va reveni la programul normal și se va desfășura în zilele de marți și joi, în intervalul orar 09.00 -14.00.

De asemenea, informațiile cu privire la stadiul de soluționare a cererilor și tipurile de solicitări ce pot fi transmise prin intermediul poștei electronice – e-mail arme@nt.politiaromana.ro, pot fi obținute la numărul de telefon 0233/207.000.

Suntem rugați de către poliția municipală să avem în vedere, respectarea prevederilor legale în vigoare privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Fac apel la cetățeni să dea dovadă de înțelegere, responsabilitate și să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorităţi. Abaterea de la măsurile impuse poate antrena riscuri majore, periclitând siguranța şi sănătatea cetățenilor.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *