Situația degenerează de la o zi la alta! Povestea supermarketurilor

Astăzi, un cititor ne-a trimis câteva fotografii și ne-a povestit întâmplarea lui petrecută în acestă dimineață intr-un supermaket din Piatra Neamț.  Angajații acestor supermaketuri și voluntarii acestora, sunt eroii noștrii, ei ne servesc fără încetare și cu zâmbetul pe buze pentru ca noi să fim mulțumiți.  Din păcate sunt mulți care nu se așteptau să se ajungă până aici. Inconștiență, nepăsare sau necredință? Nu suntem în măsură să catalogăm aceste trăiri. Este dureros ca pentru pâinea zilnică, o sticlă de apă și poate o pungă cu zahăr să se stea 1 h, dacă nu și mai bine, la coadă în supermarket.

La fiecare casă, oamenii stăteau cuminți (momentan) la coadă și se rugau să fie ultima situație de acest fel. Dar oare așa va fi? Vom trăi și vom vedea. Coada era infinită și te făcea să renunți la acele cumpărături. Te făcea să te gândești, dacă într-adevăr ai nevoie de ele. Te gândeai la cartofii din casă, mici, la care poate până azi te-ai gândit să-i arunci. Acum le înțelegeai valoare și te gândeai la cum să-i gătești în multe feluri, ca să nu mai stai la coadă.

Mulți dintre noi ne întrebăm de ce trăim acestă situație, dar nu realizăm că ea este creată de noi. Întrăm în panică și asta nu e bine. Panică care forțează omul să ia anumite decizii, să reacționeze și să-și piardă raționalul.

Conduita socială! Recomandări!

 

Sursă foto: Cititor

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *