Soție agresată. Spune STOP violenței în familie!

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț acționează permanent pentru combaterea fenomenului de violență în familie, fiind dispuse măsuri ferme, conform competențelor legale, față de cei care nu respectă prevederile legale în vigoare.

Ieri, 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați de către o femeie de 27 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată de soţul său.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un bărbat de 31 de ani, ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnul în zona feței și a corpului și folosindu-se de un obiect tăietor-înțepător, ar fi amenințat-o cu acte de violență. De asemenea, cel în cauză ar fi distrus geamurile de la două uși din imobil.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, ameninţare şi distrugere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii atrag atenția cu privire la respectarea normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei și a legislației in vigoare!

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *