Sprijin pentru persoanele fără adăpost

Conform paginii de Facebook Direcția de Asistență Socială a Municipiului Piatra NEAMȚ, primăria Municipiului Piatra-Neamț vine în sprijinul persoanelor fără adăpost.

Deoarece temperaturile sunt foarte scăzute în această perioadă, echipe mixte formate din salariați ai Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț și cei ai Poliției Locale au desfășurat acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost de pe raza municipiului Piatra Neamț în scopul asigurării nevoilor acestora.

S-au verificat centralele termice, clădiri dezafectate, piețe și au fost identificate 7 persoane fără adăpost, dintre care 2 au fost conduse la Centrul de Cazare Temporară, 4 persoane au refuzat în scris serviciile sociale, iar pentru o persoană a fost apelat Serviciul de Urgență 112, ca urmare a faptului că, starea sa de sănătate era afectată.
În vederea asigurării unei intervenții cât mai rapide în teren, rugăm comunitatea locală ca, în cazul în care observă persoane fără adăpost expuse temperaturilor scăzute, să ne contacteze la următoarele numere de telefon:
📍 Centrul de cazare temporară a persoanelor fără adăpost: 0759.033.170 si 0233/214.168,
📍 Dispeceratul Poliţiei Locale Piatra Neamț: 0233/231.300.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *