Târg de mărțișor Roman

Club Sportiv Municipal Roman informează că în perioada 24.02.- 08.03.2020 va avea loc în Piața Roman-Vodă nr. 1 ediția din acest an a Târgului de Mărțișor.

Înscrierile pentru participare la acest târg au început de astăzi, 03.02.2020 și se vor încheia pe 07.02 20202.
Cererile  se pot depune la sediul din strada Ștefan cel Mare, nr. 246.

Pe lângă aceste cereri trebuie depuse și  copii după Certificatul de Înregistrare, Certificatul Constatator și Actul Constitutiv al societății comerciale, copie după buletinul sau cartea de identitate a reprezentantului legal al agentului economic solicitant.

Un operator economic poate închiria o singură căsuță.
Se precizăm că se pot înscrie doar comercianții care au următoarele obiecte de activitate menționate în Certificatul de Înregistrare, Certificatul Constatator sau în Actul Constitutiv al societății comerciale :

  • „Comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe al altor produse”;
  • „Fabricarea altor produse manufacturiere (mărțișoare, flori artificiale, articole surpriză)”;

Pe 10.02.2020, vor fi verificate toate cererile depuse, iar în data de 11.02.2020 va fi afișată lista celor care îndeplinesc condițiile de participare la Târgul de Mărțișor.

Pentru a asigura transparența repartizării spațiilor de comerț, miercuri 12.02.2020, la ora 11.00, în Sala de dezbateri de la parterul sediului Primăriei Municipiului Roman va avea loc TRAGEREA LA SORȚI a TUTUROR CELOR 19 CĂSUȚE.

Solicitanții care nu vor obține una din cele 19 căsuțe vor fi direcționați către alte zone de vânzare puse la dispoziție de municipalitate, respectiv Piața CENTRALĂ, Piața SMIRODAVA, zona CASA AFACERILOR.

Club Sportiv Municipal Roman
Director
Constantin-Costea Cudalb

Sursa: Primăria Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *