Bistro Mediteranean vine în Piatra Neamț !

Gurmanzii sunt sunt așteptați să guste fructe de mare preparate de bucătari iscusiți în cadrul Bistro Mediteranean.

Bistro Mediteranean are loc în perioada 13-16 mai, pe platoul de la Curtea Domnească și va fi deschis intre orele 12:00 si 21:00.

Bucatarii talentați le vor pregăti pietrenilor, mâncăruri delicioase, chiar în fața lor.

În cadrul acestei ediții în orașul Piatra Neamț, a Bistro Mediteranean, pietrenii vor putea gusta trei tipuri de produse.

Primul stand este dedicat fructelor de mare și specialităților din pește, care va fi asigurat de bucătarii de la Le Oac Oac Bistro, Paella Espana, The StreetFOOD Lobster.

Foto: Bistro Mediteranean din Roman

 

Conceptul nostru vrea să aducă la lumină faptul că și în țara noastră avem fructe de mare. Dacă ne gândim la raci, broaște, midii, rapane, guvide și hamsie. Avem și din import, crevete, caracatiță și calamar. Pentru lumea mai puțin curajoasă avem paneurile, crevete pane, midii pane, calamar pane. Avem și calamar făcut întreg, a declarat Viorel Oatu, organizatorul Bistro Mediteranean.

Al doilea stand va fi dedicat dulciurilor turcești.

Pietrenii sunt așteptați cu rahat, baclavale, kataif, înghețată turcească, limonadă sau cafea la nisip.

Al treilea stand prezent va fi rezervat mâncărurilor tradiționale turcești, precum : Donner kebab, pastramă de berbecuț dar și ciolan de porc și wursti,

Ne dorim ca toți pietrenii să se poată bucura de acest eveniment și de preparatele savuroase.

Intrarea este liberă.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *