Tată reclamat autorităților pentru comportament violent

Un bărbat din Piatra-Neamț ar fi încălcat ordinul de protecție emis pe numele sau de instanța de judecată. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii municipiului Piatra Neamț.

Mai exact pe 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au primit o sesizare de la o femeie, de 37 de ani susținând faptul că tatăl său a întrat în locuință forțat încălcând astfel ordinul de protecție.

Echipele speciale s-au deplasat la fața locului confirmând spusele reclamantei, faptul că, bărbatul de 61 de ani, care deținea ordin de protecție, s-ar fi deplasat la locuința fiicei sale, din Piatra Neamț și ar fi pătruns în curte, încălcând astfel măsurile dispuse.

Ca urmare a probatoriului administrat, tatăl femeii a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, 10 mai a.c., orele 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați din nou de către femeia de 37 de ani, cu privire la faptul că tatăl său a încălcat ordinul de protecție.

Pe numele bărbatului a fost emisă o nouă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *