Un tată și-a bătut și agresat sexual fiica în vârstă de 8 ani

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, și-a agresat fizic și sexual fiica în vârstă de 8 ani.

Ieri, 16 ianuarie, în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră a fost victima unei agresiuni.

Conform IPJ Neamț, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Roman, ar fi exercitat acte de violență asupra fiicei sale, în vârstă de 8 ani.

S-a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cadrul investigațiilor efectuate s-a conturat ipoteza conform căreia minora ar fi fost victima unei agresiuni sexuale.

Până în prezent, această ipoteză nu a fost confirmată, minora fiind supusă unui control medical de specialitate.

D.G.A.S.P.C Neamț a fost informată cu privire la acest caz.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie și agresiune sexuală, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cauză.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com