Violență în familie

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore o femeie și un bărbat din localitatea Mărgineni, bănuiți de comiterea infracțiunii de violență în familie.

Pe 9 aprilie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost alertați cu privire la faptul că doi bărbați au fost victimele unei agresiuni fizice.

Investigațiile au relevat faptul că, în timp ce o femeie de 45 de ani, împreună cu concubinul acesteia de 40 de ani, ambii din localitatea Mărgineni, se aflau în incinta domiciliului, pe fondul consumului de alcool, ar fi exercitat acte de violență, folosindu-se de un obiect din lemn, față de frații săi de 40, respectiv 41 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie.

Privind situația celor doi, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamţ.

Ieri, cei în cauză au fost  prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *