Violență și furt pe o stradă din Roman

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

 

La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 59 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani.

 

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiștii de investigații criminale a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani, din Roman.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe o stradă din Roman, cel în cauză l-ar fi acostat, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras 100 de lei.

 

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

 

Ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa : IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *