„Este incredibil cum iși bate joc PSD de nemțeni!”

Dragos Chitic primarul municipiului Piatra Neamt: „Este incredibil cum iși bate joc PSD de nemțeni! Aflăm pe surse că s-ar fi aprobat, pe ascuns, majorarea prețului apei în județul Neamt. Este inadmisibil, este o măsură nedreaptă şi care dovedeşte că, atât Consiliul Judeţean Neamţ, proprietarul Companiei APASERV, cât şi societăţile subordonate acestei instituţii funcţionează ineficient şi din păcate cei care suportă nota de plată sunt cetăţenii. Este anormal să trăim într-un judeţ în care populaţia are cele mai mici venituri din întreaga ţară, o altă dovadă că este administrat deficitar de către PSD, iar prețul apei să ne situeze pe primele locuri în clasamentul naţional.
Voi solicita în regim de urgență o informare oficială în acest sens de la ADI AQUA Neamț, dacă și cum s-a aprobat majorarea tarifelor, precum și cine a votat majorarea de preț, în condițiile în care atât municipiul Piatra Neamț cât și alte UAT-uri importante din județ s-au opus solicitării de majorare a prețului apei. Vom contesta această decizie, folosindu-ne de toate mijloacele legale, pentru a stopa această măsura iresponsabilă.
Pietrenii sunt grav afectați de toate sectoarele publice administrate de Consiliul Judetean Neamt sub conducerea PSD, compania de apa APASERV, compania de transport local Troleibuzul, Spitalul Județean, strada Izvoare etc.Nu se mai poate continua așa!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *