Fără experiență, a ajuns șeful unui partid din România

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales noul președinte al Partidului Național Liberal fiind singurul candidat la șefia PNL.

El a câștigat șefia PNL cu 1060 de voturi din 1120 de voturi, 60 de voturi fiind anulate.

Pentru a-și depune candidatura, el a primit deroare pentru că nu avea vechimea necesară în partid, conform statului formațiunii, îi trebuiau cinci ani vechime.

Fără experiență în politică

Într-un discurs susținut la Congresul extraordinar PNL, el a confirmat că deși nu are vechime în aprtid și nici experiență în politică, este pregătit să își asume această funcție.

„Dragi liberali, am scris pe prima pagină a moţiunii că am făcut acest demers conştient că forţa unui partid nu stă într-un om. Forţa partidului este dată de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene, este dată de senatori şi deputaţi, dar mai ales este dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri. Este adevărat – nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie”, a spus Ciucă, duminică, în discursul susţinut la Congresul extraordinar al PNL.

Sursa. digi24.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com