Ionel Arsene va fi exclus din PSD?

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat de Tribunalul Bacău la 8 ani și 4 luni de închisoare, într-un dosar în care acesta este acuzat că ar fi primit 100.000 de euro mită pentru a interveni pe lângă Agenția Națională de Integritate.

Această decizia nu este definitivă, însă președintelui PSD Marcel Ciolacu i s-a reamintit că în campania electorală tot pentru asemenea decizii ale instanței îi infiera pe reprezentanții PNL de la Iași, Costel Alexe și Mihai Chirică.

Marcel Ciolacu a fost întrebat de reporteri dacă-i va cere demisia din partid lui Ionel Arsene, iar el le-a raspuns reporterilor că nu este un moment potrivit pentru acest răspuns.

Conform g4media, Marcel Ciolacu a spus că a vorbit cu Arsene la telefon, dar că a evitat să-l întrebe direct despre o decizie politică.

Am avut discuție telefonică cu el, dar era normal sa nu abordam chiar azi subiectul, că nu-i o fericire până la urmă ceea ce i s-a întâmplat. În următoarele zile, vom avea și o discuție privind o decizie politică. Corect și colegial este să aștept o decizie din partea lui. Mâine și poimâine vom vorbi. Chiar nu-i un moment fericit nici pentru el nici pentru familia sa. Sigur, nu comentez eu deciziile instanței, n-am s-o fac niciodată. Nu am vorbit astăzi, dar exista decizii în partid pe care le vom respecta, a comentat Ciolacu în emisiune la RTV.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com