Fără experiență, o tânără din Neamț a ajuns secretar de stat în Ministerul Culturii

Diana Baciuna este un jurist din orașul Roman, județul Neamț și în urmă cu câteva zile, a fost numită secretar de stat în Ministerul Culturii.

În vârstă de 32 de ani, Diana Baciuna (fostă Nicolae) este fiica unui cunoscut om de afaceri, Ștefan Nicolae. Ea a absolvit Colegiului Național „Roman-Vodă” și Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, acolo unde a urmat și un Master în „Dreptul Uniunii Europene”.

A candidat pentru Parlamentul European din partea PNL Neamț

În 2014, a candidat pentru Parlamentul European, din partea PNL Neamț. În acest moment este membră a PNL București (unde deține funcția de prim vicepreședinte). A candidat și a fost aleasă în funcția de consilier local al Sectorului 4 din București din partea PNL, la alegerile locale din toamna anului 2020, funcție pe care a deținut-o până la numirea ca secretar de stat la Ministerul Culturii.

În CV, a obținut rezultate bune la olimpiadele școlare de istorie și media obțiută la bacalaureat a fost de 9,95 însă, în CV-ul ei, nu regăsim nicio experiență profesională conectată cu domeniul cultural.

CV-Diana-Stefana-Baciuna

Sursa: infocultural.eu

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com