Fonduri pentru Spitalul Municipal Roman

Inițiativa consilierilor județeni PNL pentru finanțarea lucrărilor de reparație a subsolului de la Spitalul Municipal de Urgență Roman a fost adoptată în ședința ordinară de astăzi a Consiliului Județean Neamț. 450.000 de lei au fost alocați către spitalul romașcan, sumă destinată lucrărilor de reparații.

Propunerea, depusă din 23 aprilie de către consilierul județean Florin Adrian Hopșa, cuprinde finanțarea lucrărilor de reparații curente. Acestea prevăd înlocuirea țevilor vechi de ape uzate și de ape pluviale, aflate în stare avansată de degradare.

Într-o postare pe Facebook, consilierul județean Florin Hopșa menționa: „Mă bucur că rezolvăm astfel o problemă despre care s-a tot vorbit în ultima vreme. Acesta e modul prin care putem fi cu adevărat de ajutor oamenilor pe care îi reprezentăm: identificăm problema și o rezolvăm. Le mulțumesc colegilor de la alte partide pentru susținerea primită.”

Proiectul Grupului PNL din Consiliul Județean Neamț a fost adoptat: Am alocat Spitalului Municipal de Urgență ROMAN suma…

Publicată de Florin Adrian Hopșa pe Luni, 11 mai 2020

Spitalul Municipal Roman a fost dotat și cu un aparat de analize medicale tip real time PCR, destinat efectuării de teste specifice pentru COVID-19. Dispozitivul medical, indispensabil în această perioadă critică, a fost cumpărat din donațiile oferite de o asociație de oameni de afaceri și este funcțional din data de 27 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *