George Lazăr a depus jurământul în funcția de prefect al județului Neamț

Azi, George Lazăr a fost învestit, în funcția de prefect al județului Neamț.

Tot azi, au fost învestiți în funcție și cei doi subprefecți ai județului Neamț, Ioan Meraru și Florin Zaharia.

Luând în considerare prevederile OUG nr.4/2021 și având în vedere publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, a hotărârilor Guvernului României privind exercitarea funcției de prefect și subprefect – astăzi, 04 martie, ora 13:30 a fost organizată în sistem videoconferință, ceremonia de depunere a jurământului de către Prefectul Județului Neamț – George Lazăr, alături de domnii Ioan Meraru – Subprefect și Florin Zaharia – Subprefect.
Aceștia au depus jurământul prevăzut la art. 251 alin (3), cu aplicarea prevederilor art. 251 alin 4 – 5 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Îi mulțumesc pentru colaborare domnului subprefect Doru Ungureanu. Îi felicit pentru numire pe actualii subprefecți, sunt convins că vom face o echipă bună cu restul colegilor din cadrul instituției. Îmi exprim încrederea că noii subprefecți vor contribui cu eficiență la activitatea instituțională și își vor valorifica pregătirea și experința profesională în realizarea atribuțiilor dumnealor., a declarat Prefectul Județului Neamț, domnul George Lazăr.

Instagram InfoNeamț

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *