21 ianuarie – Ziua Internațională a Îmbrățișării

Azi, 21 ianuarie, în toată lumea este sărbătorită Ziua Îmbrățișărilor. 

Conform psihologilor, oO îmbrăţişare aduce sănătate, aşa că cineva s-a gândit să inventeze o sărbătoare într-o perioadă pe care alţii au considerat-o deprimantă.

Sărbătoarea îmbrăţişărilor, a fost instituită în anul 1986 de pastorul Kevin Zaborney din statul american Michigan, a fost plasată în perioada dintre Crăciun şi Sfântul Valentin, Ziua Îndrăgostiţilor, când oamenii tind să-şi piardă buna stare de spirit şi, de aceea, această Zi a Îmbrăţişărilor încuraja familiile, prietenii sau chiar necunoscuţii să nu se simtă stingheriţi să-şi arate sentimentele în pulbic şi să se îmbrăţişeze.

Kevin Zaborney încuraja enoriaşii să-şi arate sentimentele în public.

În scurt timp, sărbătoarea a devenit populară nu doar între americani. S-a răspândit în multe ţări din lume.  Beneficiile acestui simplu gest au fost mereu dovedite. O îmbrăţişare aduce chiar sănătate, îmbunătăţeşte relaţiile şi înlătură tensiunile, şterge graniţele materiale şi atinge sufletele, dă energie şi un sentiment de siguranţă.

Sursa: ziarulunirea.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com