Ionel Arsene este încă președintele Consiliului Județean Neamț și a PSD Neamț

În urma celor întâmplate, Ionel Arsene este încă președintele Consiliului Județean Neamț dar și cel al PSD Neamț ( conform descrierii paginii lui oficiale de facebook dar și a profilului acestuia din Linkedin).

Fostul președintele al CJ Neamț, Ionel Arsene, a „uitat” să își actualizeze descrierea paginii oficiale de facebook dar a avut timp sa blocheze cine să poată comenta la postările sale de pe facebook.

El a „uitat” să își actualizeze descrierea pe mai multe rețele sociale dar cei de la Wikipedia au actualizat foarte rapid bibliografia acestuia.

Acum la CJ Neamț, președinte este Ion Asaftei.

Toate postările de pe facebook au fost limitate în a adăuga comentarii. Nu știm care sunt acele restricții și ce trebuie să facem pentru a putea adăuga un comentariu….dar dacă a avut timp să activeze această restricție, trebuia să aibe timp și să își actualizeze și descrierea paginii lui de facebook dar și de pe Linkedin.

Ionel Arsene va candida iar?

Posibil ca în anul 2024 să candizeze iar la postul de președinte al CJ Neamț și din acest motiv, el nu și-a mai actualizat descrierea pentru a nu pierde timp….

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com