Liviu Dragnea a afirmat că Viorica Dăncilă a ajuns premier la insistența lui Ionel Arsene

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, a afirmat că Viorica Dăncilă a ajuns premier la propunerea lui Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ care a insistat în permanență.

Propunerea lui Liviu Dragnea pentru premier a fost pentru Carmen Dan.

„Nu. Mă gândeam să nu răspund la întrebarea asta că îmi produce aşa o stare neplăcută. Pot să spun acum pe scurt istoria cum s-a născut ca şi premier doamna Viorica Dăncilă. Eram într-o seară de dinaintea Comitetului Executiv de a doua zi după ce îşi dăduse demisia Mihai Tudose, era mai mulţi colegi şi am rugat să facem o listă scurtă cu nişte potenţiali prim-miniştri. Un coleg a insistat în permanenţă ca pe acea listă să fie trecută şi Viorica Dăncilă, este un om pe care cred că îl cunoaşteţi, domnul Ionel Arsene, acum e preşedinte de Consiliu Judeţean la Neamţ. A insistat într-una. În final, după câteva ore de discuţie, am ajuns toţi la concluzia că a doua zi o să propunem colegilor din Comitetul Executiv Naţional ca şi variantă pe Carmen Dan”, a declarat Liviu Dragnea pentru KanalD.

În urma discuțiilor din partid, Liviu Dragnea a precizat că luat decizia finală de a o nominaliza pe Viorica Dăncilă în funcția de premier.

Ionel Arsene a sfințit sediul PSD Târgu Neamț

În urma cu 3 ani, Ionel Arsene a sfințit sediul PSD Târgu Neamț, alături de foștii miniștii pe vremea aceea, Dănuț Andrușcă și Răzvan Cuc, pentru a-i purta noroc Vioricăi Dăncilă în turul al doilea la prezidențiale.

Sursa: facebook.com/Ionel.Arsene

În poza putem observa cât de „bucuroși” sunt membrii partidului care au venit la această sfințire.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *