[VIDEO] Strada Izvoare. Carabelea sau Arsene? Veșnica dispută

Adevărul este că nici nu mai contează a cui este strada asta, dacă e să ne exprimăm astfel, pentru că strada e a noastră, a tuturor celor care locuiesc în acest oraș și suntem enervați la culme de disputa asta dintre Andrei Carabelea și Ionel Arsene.

Nu mai reținem exact de cât timp este această stradă în refacere, ultima cârpeală a fost făcută prin 2018, cert este că așteptarea este lungă, foarte lungă iar oamenii care traversează această stradă să ajungă acasă, în cartierul Speranța  sunt mai pozitivi ca niciodată.

Drumul se află în administrarea Consiliului Județean Neamț condus de președintele Ionel Arsene – PSD, chiar dacă majoritatea oamenilor cred că se află în grija primăriei Piatra Neamț.

Problema este că nici pe primarul Andrei Carabelea nu îl interesează acest tronson de drum, altfel am fi văzut postări în care se laudă că se preocupă de binele cetățenilor, nu ar fi ratat el o modalitate ca asta de a se promova și de a intra în grațiile celor care nu l-au votat. Avem oricum așteptări de la vitalitatea și energia lui și ne dorim să vedem cum se face interesat de acest drum poate chiar MÂINE! (ce glumă bună)

Celălalt, baronul Arsene, s-a lăudat toată campania electorală cu marile lui realizări în materie de infrastructură, cine mai era ca el? În campania electorală ziceai că el era marele investitor al drumurilor județene,(nu că banii n-ar fi venit tot de la cetățeni-asta-i altă discuție pentru fraieri) apărea în reclamele stradale în vestă de inginer CFDP-ist, cu cască de protecție, ziceai că era pe șantier, în mijlocul activității. Ne scuzați, oricum județul Neamț este un șantier permanent, asta pentru că se încep lucrări și nu se mai finalizează la timp.

Până la urmă, domnule Arsene, expert în realizarea drumurilor județene, pe acest tronson când se va începe reabilitarea? S-au finalizat contestațiile? Când vă apucați de treabă?

Ne gândim că nu prea aveți treabă prin zona, nu prea ar fi zona dumneavoastră de acoperire așa că până când vă apucați de treabă, haideți să vă arătăm cum se mai prezintă strada, sunteți pregătiți pentru o călătorie virtuală Carabelea și Arsene? Vizionare plăcută!

Recuperarea banilor pentru maşina avariată în gropi se face în instanţă

Dacă nu aveţi poliţă CASCO, primul pas după ce v-aţi stricat maşina într-o groapă este să faceţi câteva poze la faţa locului. Fotografiaţi atât groapa, cât şi autoturismul avariat. Dacă sunt martori, cu atât mai bine. Ei pot da declaraţii despre cum s-a produs evenimentul. Repararea maşinii o suportaţi din buzunarul propriu, după care puteţi încerca să vă recuperaţi banii de la cei responsabili de starea drumului: Compania Naţională a Drumurilor, primării, consilii judeţene.

ps. Recomandarea noastră ar fi să încercați să nu vă prezentați la fața locului totuși, (nu că ne-am face prea mari griji în acest sens!), pentru că la cât de suparați și nervoși sunt oamenii s-ar putea să nu fiți văzuți prea bine.

Instagram InfoNeamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *