Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: 2023 – Anul Iuliu Maniu!

Am votat astăzi pentru adoptarea legii pentru instituirea anului 2023 ca ”Anul Iuliu Maniu”, care a fost inițiată de colegii liberali Adrian Cozma și Robert Sighiartău.
”Art.l.- Se instituie anul 2023 ca „Anul Iuliu Maniu” pentru celebrarea vieții, personalității martiriului marelui om politic Iuliu Maniu împotriva instalării comunismului în România.
Art.2.- (1) Cu prilejul sărbătoririi „Anului Iuliu Maniu” se organizeazä
evenimente educationale, politice, diplomatice sau culturale dedicate contribuței fostului prim-ministru la unitatea, modernizarea democratizarea României.
(2) Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, autoritățile
administrației publice centrale locale, precum instituțiile publice aflate în subordinea sau coordonarea acestora, Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune, pot aloca fonduri din bugetele proprii, pentru a organiza sau sprijini logistic și/sau financiar, manifestările educaționale, politice, diplomatice sau culturale în vederea respectării prevederilor alin.(l), in limita alocărilor bugetare aprobate”.
Iuliu Maniu s-a numărat printre marii oameni de stat ai țării noastre, luptând cu perseverență împotriva tendințelor autoritare ca un adevărat apărător al democrației.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com