Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Acces gratuit la terenurile de sport!

Acces gratuit la terenurile de sport! Președintele României Klaus Iohannis a semnat astăzi Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea art. 6 din Legea educației fizice şi sportului nr. 69/2000 (PL-x 564/04.10.2022).
Este o lege importantă, iar votul meu a fost pentru adoptare. Astfel că este permis accesul gratuit, la curțile și terenurile de sport exterioare ale unităților de învățământ care fac parte din domeniul public al comunelor, orașelor și municipiilor, tuturor copiilor, precum și tinerilor cu vârsta de peste 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional!
În termen de 90 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei legi, toate unitățile de învățământ vor introduce în regulamentele actuale de funcționare prevederi legate de acces și de modul de utilizare al curților și terenurilor de sport.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com