Nesimțire și evaziune fiscală la șoferii de la TROLEIBUZUL SA

La adresa de email a  redacției am primit mai multe sesizări despre comportamentul șoferilor de la TROLEIBUZUL SA, o companie care aparține de Consiliul Judeţean Neamţ.

În urmă cu câteva zile, un cititor ne-a sesizat că șoferul unui autobuz avea un comportament răutăcios și nu i-a oferit anumite informații despre traseu, cititorul fiind dintr-un alt județ și nu știa stațiile.

Un alt cititor ne-a sesizat că un cetățean în vârstă a fost certat de un șofer deoarece nu a văzut bine numele traseului scris pe autobuz.

Seara, șoferii fac „liniuțe”

Seara, după ora 22:00, unii șoferi fac întrecere între ei pentru a vedea care ajunge mai repede la destinație, datorită acestui lucru ei nu mai opresc în unele stații.

Mergând cu viteză pe drumurile pline de găuri și canalizări, pasagerii se simt ca într-un roller coaster.

Pe lângă întreceri, unii șoferi sunt și agresivi în trafic, claxonând și gesticulând unii la alți.

Evaziune fiscală la șoferi

Adesea am primit sesizări privind acest lucru. Seara, după ora 21:00 dar mai ales în jurul orei 22:00 când circulă ultimele autobuze Sarata – Dărmânești și Sarata – Dumbrava Moară, șoferii nu îți iau suma întreagă pe bilet dându-ți înapoi 1 leu în schimbul biletului ( bonului fiscal ).

Majoritatea cetățenilor care circulă noaptea cu autobuzul au nevoie de bilet pentru a le justifica la locul de muncă și pentru a primi banii înapoi pe transport.

Recenzii negative pe google maps.

Societatea Troleibuzul SA a primit foarte multe recenzii negative pe google maps.

Afișăm câteva recenzii

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com