Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Am semnat propunerea legislativă prin care vrem să ELIMINĂM SUPRATAXAREA CONTRACTELOR PART-TIME

Alături de alți 62 de colegi parlamentari liberali am semnat propunerea legislativă pentru modificarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal – prin care vrem să ELIMINĂM SUPRATAXAREA CONTRACTELOR PART-TIME. Este nevoie de această corecție pentru că realitatea arată că această măsură nu a fost una eficientă.
Ca liberal susțin și pledez pentru un stat eficient, care încurajează munca și dezvoltarea. Mai mult chiar, în luna noiembrie anunțam că eu și alți colegi, inclusiv Mara Calista, am votat împotriva adoptării Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.16/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, abrogarea unor acte normative şi alte măsuri financiar-fiscale.
Pentru că în perioadă de criza creșterea taxelor și impozitelor este o greșeală, iar legea care transpune Ordonanța de Urgență a introdus măsuri care au dus la o creștere a fiscalității. Un alt motiv al votului împotrivă a fost chiar faptul că nu sunt de acord cu supraimpozitarea contractelor part-time.
Mă bucur că acum există un număr mare de colegi liberali care susțin eliminarea supraimpozitării contractelor part-time. Îmi doresc ca măsurile liberale autentice, care prevăd o relaxare fiscală, să fie puse în aplicare, pentru că s-au dovedit a fi măsuri de succes. Creșterea nivelului de trai și susținerea mediului de afaceri trebuie să fie obiectivul pe care trebuie să îl avem în vedere atunci când luăm decizii.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com