Șoferiță fără permis, depistată cu 125km/h

Ieri, 5 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic o femeie de 32 de ani, din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 C, în Brusturi, fără a respecta viteza legală de deplasare în afara localității, fiind înregistrat cu viteza de 125 km/h.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că aceasta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Pentru încălcarea normelor rutiere, femeia a fost sancționată contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice .

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

***

Tot ieri, 5 iunie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din Stănița, în timp ce conducea o autoturism pe DC 63, în afara localității Todireni.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

***

La aceeași dată, 5 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Girov, în timp ce conducea o autoturism pe o stradă din Piatra Neamț.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un centru de permanență, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *