Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Venim în sprijinul fermierilor români!

Venim în sprijinul fermierilor români! 300 de milioane de euro vor fi acordate sectorului agricol pentru capitalizarea fermelor și unităților de producție.
↗️ Vor fi acordate microgranturi cu un buget total de 50 milioane euro, cu peste 10.000 beneficiari estimați ➡ câte 5.000 euro pentru microîntreprinderi.
↗️ Vor fi acordate granturi pentru capital de lucru pentru IMM-uri, cu un buget total de 250 milioane euro, respectiv câte 15% din cifra de afaceri, cu un estimat de 10.000 beneficiari.
↗️ Măsura face parte din pachetul #SprijinPentruRomânia, prezentat de premierul liberal Nicolae Ionel Ciucă, și este destinată susținerii agriculturii și industriei alimentare și contribuie la reducerea impactului generat de creșterea prețurilor la produsele de bază.

 

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com